Iphone Alarm Zil Sesi Değiştirme

IPhoneun sunmuş olduğu mevcut alarm sesleri ve cihazınızdaki ses kitaplığından parçalar sıralanmış olur. ó 20 MSI 15 Bonifi.


Android Icin Bip Zil Sesleri Apk Yi Indir

Conoce las Ofertas y la Gran Variedad de Celulares y Smartphones de las Mejores Marcas.

Iphone alarm zil sesi değiştirme. Generate Ringtone butonuna basın. IPhone alarm sesini değiştirmek için. Aşağıda iPhoneun alarm sesini ve alarm titreşimini nasıl değiştirebilirsiniz bundan bahsettik.

Ad Compra en los Hot Days de Walmart. Alarm sesi yüksekliğini değiştirmek için ses yüksekliği düğmelerini kullanmayı tercih. Zil sesini açma veya kapatma Sessiz modu açmak veya kapatmak için SesliSessiz anahtarını kaydırın.

Zil Sesi ve Uyarılar bölümündeki sürgüyü sağa veya yola kaydırarak ses yüksekliğini ayarlayın. Ayarlamak istediğiniz alarmı seçin ve ekranın sol üst köşesindeki düzenle düğmesine tıklayın. IPhonedaki alarm saatinin melodisini değiştirmek için uygulamayı Clock Saat i açmanız Alarm Alarm sekmesine gitmeniz ve ekranın üst kısmında bulunan Change Değiştir düğmesine tıklamanız gerekmektedir.

Ekrandaki ses ögesini seçin. Zil sesini iPhonea eklediğinizde zil sesi listenizde görünür ve iPhone mesajlarını ayarlamak ve değiştirmek için kullanabilirsiniz. Alarm zil sesinizin seviyesini değiştirmek için Ayarlar Sesler veya Ayarlar Sesler ve Dokunuşlar bölümüne gidin Zil Sesleri ve Uyarılar altında alarm zil sesini makul bir ses seviyesine ayarlamak için kaydırıcıyı sola veya sağa sürükleyin.

Saat uygulamasına tıklayın ve alarm sekmesini açın. ó 20 MSI 15 Bonifi. Herhangi bir şarkıyı iPhone zil sesi olarak ayarlamanın profesyonel yolu.

Ardından değiştirmek istediğiniz melodiyi bir alarm saatini seçmeniz gerekir. Dokunun Düzenle Sol üst köşedeki düğmesine basın ve listedeki sesi değiştirmek istediğiniz alarmı seçin. Ekranınızın sağ tarafında görülen Düzenleyi ve ardından düzenlemek istediğiniz alarmı seçin.

Varsayılan alarm tonunu ayarlama işlemi uyarı tonunu ayarlama işleminden farklıdır. Alarm sesini düzenlemek için ekranda alarm yolunu seçin. İPhoneda Alarm Ses Seviyesi Nasıl Değiştirilir.

1 Saat uygulamasını açın ve Alarm bölümüne girelim ve ekranınızın sağ tarafında görülen Düzenle butonuna dokunalım. İOS 7 güncellemesinden sonra iPhoneda alarmlarınızın her biri için varsayılan sesi değiştirerek cihazınızı özelleştirebilirsiniz. ITunes ile zil sesi yapabileceğiniz gibi farklı bir yazılım kullanarak da zil sesi formatına dönüştürebilirsiniz.

Ad Compra en los Hot Days de Walmart. IPhoneda zil sesi yapmayı 2 farklı yöntem üzerinden açıklıyor olacağız. İTunes ile iPhone zil sesleri oluşturmak çok karmaşık değil mi.

Hasta 24 MSI 10 Bonifi. İşlem tamam iPhoneunuzun Ayarlar menüsünden Sesler kısmından zil sesinizi görüp etkin zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Öncelikle iTunes programı bilgisayarınızda yüklü değilse Apple resmi sitesi üzerinden buraya tıklayarak uygun olan versiyonu Mac veya Windows yükleyebilirsiniz.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Yeni bir alarm oluşturmak istiyorsanız Artı simgesini ve. Bir kişi seçin Düzenleye dokunun Zil Sesine dokunun sonra bir zil sesi seçin.

Az önce indirdiğiniz M4R uzantılı zil sesi dosyasını seçin ve Aç butonuna tıklayın. IPhoneunuzda Saat uygulamasını başlatın. Siz sürükledikçe bir alarm çalar ve ses yüksekliğindeki değişimi fark edebilirsiniz.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Hasta 24 MSI 10 Bonifi. Artık iPhoneunuz için zil.

Uyarı sesleri Ses ayarları menüsünde yapılandırılır. 2 Daha önce ayarladığınız Alarm etkinliğinden birisine dokunalım ve açılan ekranda Ses i seçelim. Conoce las Ofertas y la Gran Variedad de Celulares y Smartphones de las Mejores Marcas.


Iphone Zil Sesi Degistime Istedigin Muzigi Ios Zil Sesi Yap Youtube


Iphone 11 Alarm Sesi Kisma Blender Kita


Android Telefonunuzda Ozel Zil Sesi Bildirim Veya Alarm Ayarlama Geekmarkt Com


Iphoneda Sarkiyi Zil Sesi Yapma Jailbreaksiz Youtube


General Mobile 4g Android One Mp3 Zil Sesi Yapma Resimli Anlatim


Iphone Mesaj Sesleri Mp3 Indir Telefon Zil Sesleri Remix Iphone Zil Sesi Indir Mp3 Indir


Iphone Unuzu Titresim Moduna Sesli Moda Veya Sessiz Moda Alma Apple Destek


Garageband Ile Iphone Da Zil Sesi Hazirlama Iphone Ve Ipad Turkiye


Ios Iphone Da Kisiye Ozel Zil Sesi Nasil Ayarlanir Sihirli Elma


Iphone Zil Sesi Degistirme Nasil Yapilir Sarkiyi Zil Sesi Yapma Nasil Olur Resimli Anlatim Haberler Teknokulis


Iphone Icin Mp3 Zil Sesi Yapma Ve Bildirim Sesi Yapma Youtube


Iphone Zil Sesi Degistirme Youtube


Ios Iphone Da Kisiye Ozel Zil Sesi Nasil Ayarlanir Sihirli Elma


Iphone Ipad Veya Ipod Touch Inizda Ses Tonlarini Ve Zil Seslerini Kullanma Apple Destek


Android Telefonda Alarm Zil Sesi Degistirme Youtube


Iphone Zil Sesi Degistirme Nasil Yapilir Iphone Ringtone Change Youtube


Iphone Unuzdaki Alarm Sesini Degistirme Veya Ozellestirme 6 6s 7 X Xs Xr


Iphone Sarkiyi Zil Sesi Yapma Iphone Da Muzikler Nasil Zil Sesi Yapilir Medya Haberleri


Oppo Telefonda Sarkiyi Zil Sesi Yapma Teloji


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Iphone Alarm Zil Sesi Değiştirme"

Post a Comment